“Hoe Zou Jij Het Vinden Om Met Deze Unieke Cursus In 22 Weken Tijd Gitaar Te Kunnen Spelen?”

Al vanaf 1989 (22 jaar dus) ben ik bezig met gitaar spelen. Het begon als een “toevallig” cadeau van mijn ouders en is vandaag de dag een deel van mijn leven! Echt onmisbaar voor mij en een hele fijne uitlaatklep!

Ik raad je aan voordat je verder leest eerst onderstaandevideo te bekijken zodat je een goed beeld hebt van het “vak” dat ik je kan leren en zo maak je ook direct kennis met mij. Laat me je overtuigen:

“Met Mijn Methode Kan Iedereen Vanuit Zijn Eigen Huis In Zijn Eigen Tijd Een Goede Gitarist Worden, Ook Jij!”

Na 3 goede leermeesters, veel bandjes, na veel podia (vaak voor een paar 1000 mensen) te hebben betreden leek het mijn erg leuk om mijn kennis over te dragen aan “upcoming” gitaristen. Wil je gitaar leren als hobby, of zie jij jezelf eerder een professionele gitarist worden. Je krijgt van mij een goede basis.

In de afgelopen jaren heb ik een lesprogramma ontwikkelt waarmee ik jou stap voor stap opleid tot gitarist. In veel cursussen is de informatie zo veel en zo algemeen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Na jaren gitaarles te hebben gegeven, weet ik waar de knelpunten en valkuilen zijn. Door mijn leerlingen goed te observeren en te begeleiden heb ik steeds mijn manier van lesgeven aangepast. Dankzij decombinatie van ervaring en zelfontwikkeling kan ik jou gitaar leren spelen. Ik weet wat mijn leerlingen wel leuk vonden en wat niet. Kortom ik weet op welke manier ik het jou moet overbrengen en uitleggen zodat je er echt iets mee kunt. Theorie gaat samen met praktijk, maar inzet gaat weer samen met resultaat.

Ik heb een super leerzame cursus uitgewerkt. Met deze cursus ga ik jou stap voor stap op een eenvoudige, motiverende en inspirerende manier begeleiden waarbij je aan het einde van de rit een goed doorgewinterde gitarist bent!

Wat Wordt Er In Mijn Cursus Behandeld?

Theorie

Voordat je gaat beginnen met gitaar leren spelen is het heel belangrijk om te weten wat je doet.

 • Je leert waar de gitaar uit bestaat
 • Welke gitaar je kunt aanschaffen
 • Wat een gitaar kost
 • Welk gitaarmerk goed is
 • Welke accessoires je nodig hebt en wat dit kost
 • Hoe je je gitaar stemt
 • Zithouding
 • Hoe je je linker- en rechterhand moet houden
 • Verschillende slagjes
 • Ritme uitleg
 • Wat een metronoom is
 • Notenschrift uitleg voor gitaar (ook wel Tablatuur genoemd)

Oefeningen

Er zullen veel oefeningen worden gedaan om je vingers goed en onafhankelijk te kunnen bewegen. Deze zal ik je met praktische voorbeelden stap voor stap uitleggen.

 • Oefeningen voor de link- en rechterhand
 • Oefeningen voor de individuele vingers
 • Meerdere slagjes voor de rechterhand
 • Bekende melodietjes welke uit noten bestaan en goed voor de individuele vinger is
 • Enkele simpele solo’s
 • Toonladders
 • Blues oefeningen

Akkoorden

Je zult alle majeur, mineur en barré akkoorden leren.
Dit lijkt waarschijnlijk Chinees voor je, maar als gitarist moet je ze echt weten. Je zal ze snel in je vingers hebben.

 • Alle standaard akkoorden
 • Alle standaard akkoorden in barré vorm uitgelegd
 • Het overpakken van akkoorden

Liedjes

Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jij je favoriete liedje kunt spelen.
Er is een mooie selectie van hedendaagse liedjes en enkele klassiekers gemaakt. Hieronder een selectie van de artiesten die aan bod komen:

 • Queen, The Script, Adele, Train, Acda en de Munnik, Nirvana, Herman Brood, White Strips, Kings of Leon, James Blunt en meer.

Klik hier om naar de officiele website te gaan en ontdek meer dan aleen een les.

About Author - engelsbob

Music And feelings, share the same passion and you have a connection, a friend or a partner for life! Enjoy every moment every day

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.